Dagens outfit

Kavaj från H&M, linne från Monki// byxor från Topshop// skor från Converse//

Today

Kofta från Jc// maxiklänning från Ginatricot// strumpbyxor från H&M// skor från Dr martens// halsband från MQ

Tidsinställt

 
Detta var allt jag beställde från Aliexpress: Gangnam style t-shirt, sweater från Obey, två styckna mössor, ryggsäck, Naked2 palett, tio styckna lösögonfransar och ett bling halsband som ni har sett i ett tidigare inlägg.

Janoski

Shoes from Janoski//
Idag kom mitt efterlängtade paket. Jag är så himla förtjust i mina nya skor. Jag längtar tills jag ska börja använda dom. Åh jag kan knappt vänta. Jag beställda skorna från Hollywood.se och det tog cirka fyra dagar innan jag fick dom.
 

Dagens håruppsättning


Kera

 
 
 
Just nu sitter jag i min säng och läser ur min favorit tidning Kera. Det är en japansk tidning som handlar bland annat om mode, skönhet och smink. Varje gång som jag bläddrar i tidningen så fylls mitt huvud med en massa nya ideer.
 
 

Bling halsband

Necklace from Aliexpress//
För ett tag sen beställde jag hem en massa saker från Aliexpress, bland annat så köpte jag detta underbara smycket. Jag tänkte att jag skulle visa resten av sakerna som jag beställde, men det blir inte idag tyvärr.
 
För er som inte vet vad Aliexpress är för något så kan jag tala om det för er, det är en hemsida som säljar mängder med saker från Asien, och det är riktigt grymma priser.

Today

 
 
 
 
Jacket from Topshop// hoddie from Stadium// top from Obey// pants from Dr Denim// shoes from Dr martens//

Träningskläder

Pants from Stadium// shoes from Stadium//
For på stan en stund efter skolan, jag köpte ett par träningsskor och ett par löpartights. Jag provade också ett antal byxor, men det var ingenting som föll mig i smaken. Men jag är i alla fall himla nöjd med mina inköp må jag säga.
 

Nike

 
 
Igår beställde jag hem ett par Nike skor från Hollywood, jag hoppas att dom kommer att passa i storleken, jag tror nämligen att dom kommer att vara en aning stora eftersom att jag beställde en storlek större, 37:orna var slut. Nu vill jag bara att skorna ska komma, åh jag kan knappt vänta.

Dagens frisyr

 
 

Electric

 
Googles Electric//
På sportlovet var jag i Hemavan, jag var där i stort sett hela lovet. Bortsett från att vädret var dåligt och att jag stukade handen hade jag det riktigt bra. Jag köpte mig ett par nya googles i Hemavan, blev riktigt förälskad i dom.

Nya skidkläder

 
Ski jacket from Junkyard // pants from Sportcity //
När skidsäsongen i år sattes igång köpte jag nya skidkläder. Det kändes behövligt eftersom att mina gamla skidkläder har blivit en aning små. Jag är i alla fall väldigt nöjd med inköpet.
 
 
 

Ögonbrynsfärg och ett ögonfranslim

 
 Beauty products from Kicks//
I fredags var jag på stan med mamma. Jag köpte bland annat en ögonbrynsfärg och ett ögonfranslim. Eftersom att jag handlade produkter från Kicks fick jag ett gratisprov på en parfym som jag faktiskt tittat på och funderat på att köpa, så det var lyckat. Nu tänkte jag använda upp parfymen och verkligen se om den är så bra som jag tror att den ska vara, och sedan får vi se om jag kommer att köpa den. Parfymen heter Be delicious och kommer från DKNY.

Mitt allra första inlägg

 
 
Jag heter Alva Sundberg, jag är född år 1996. Jag har en mamma, pappa och en äldre syster som jag tycker hemskt mycket om. På fritiden tycker jag om att umgås med mina vänner, shoppa, fota, sminka mig och sen tycker jag också om att träna.
 
Min blogg kommer främst att handla om mode, och med det menar jag: kläder, skor, väskor, smink, naglar och allt annat som har med mode att göra. Tanken med min blogg är att jag ska dela med mig av mitt modeintresse till er, och självklart hoppas jag att ni kommer att bli inspirerade.
 
Mode har alltid varit ett stort intresse för mig. Jag började tidigt att klä mig på mitt eget sätt, Jag har aldrigt riktigt haft någon lust att att se ut som de flesta gör. Det man måste vara medveten om är att du troligtvis stöter på människor som påpekar din stil, och det har jag varit med om många gånger.
 
Dom kommetarerna jag har fått höra har ibland gjort ont, och självklart har jag blivit sårad. Men för det har jag inte slutat klä mig annorlunda.
 
Mitt budskap till er läsare är att våga vara sig själv och strunta i vad alla andra tycker. En viktig regel när det gäller kläder är att du ska känna dig bekväm med det du har på dig, om du känner dig bekväm blir det oftast bra.
 
Jag hoppas att ni kommer att vilja läsa min blogg. Om ni har någonting ni undrar över är det bara att ni frågar mig.  
 

RSS 2.0