Mitt allra första inlägg

 
 
Jag heter Alva Sundberg, jag är född år 1996. Jag har en mamma, pappa och en äldre syster som jag tycker hemskt mycket om. På fritiden tycker jag om att umgås med mina vänner, shoppa, fota, sminka mig och sen tycker jag också om att träna.
 
Min blogg kommer främst att handla om mode, och med det menar jag: kläder, skor, väskor, smink, naglar och allt annat som har med mode att göra. Tanken med min blogg är att jag ska dela med mig av mitt modeintresse till er, och självklart hoppas jag att ni kommer att bli inspirerade.
 
Mode har alltid varit ett stort intresse för mig. Jag började tidigt att klä mig på mitt eget sätt, Jag har aldrigt riktigt haft någon lust att att se ut som de flesta gör. Det man måste vara medveten om är att du troligtvis stöter på människor som påpekar din stil, och det har jag varit med om många gånger.
 
Dom kommetarerna jag har fått höra har ibland gjort ont, och självklart har jag blivit sårad. Men för det har jag inte slutat klä mig annorlunda.
 
Mitt budskap till er läsare är att våga vara sig själv och strunta i vad alla andra tycker. En viktig regel när det gäller kläder är att du ska känna dig bekväm med det du har på dig, om du känner dig bekväm blir det oftast bra.
 
Jag hoppas att ni kommer att vilja läsa min blogg. Om ni har någonting ni undrar över är det bara att ni frågar mig.  
 

Kommentarer
Postat av: marica

du är den finaste jag vet alva, glöm aldrig att du är unik och vacker för precis den du är!
när kan jag vara med dig föresten? ♥

Svar: Naw nu blir jag rörd, du kan vara med mig precis när du vill, det är bara att du hör av dig när du har tid<3
almgatan.blogg.se

2013-03-18 ♥ 22:11:47
URL: http://maaricaruokamo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0